Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Κωνσταντίνος Μπακρής από το 1974 εργάζεται με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα λυμάτων στο Νομό Βοιωτίας. Είναι ο ιδρυτής και πρωτεργάτης στην Κοινοπραξία βυτιοφόρων λυμάτων , τα τελευταία 20 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια με αδιάκοπη λειτουργίας έχει διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, έτσι κατάφερε να έχει πολλούς καλούς πελάτες και φίλους, με αποτέλεσμα να κάνει την δουλειά του ευχάριστη και περισσότερο δημιουργική.

Σε συνέχεια της πολύχρονης εμπειρία του, με την δουλειά του, ασχολήθηκαν και τα παιδιά του Γιάννης και Άγγελος, τηρώντας τις αρχές και τις παραδόσεις της οικογένειας συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση την δουλεία του πατέρα τους . Συνεργαζόμαστε με μεγάλες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ιδιώτες που μας εμπιστεύονται πολλά χρόνια για την ταχύτητά μας και γενικά για την άμεση εξυπηρέτησή μας.

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας μας θέλουμε να μας γνωρίσετε καλύτερα, αλλά και να μπορείτε μέσα από τον υπολογιστή σας, το κινητό σας, ή το tablet σας να μπορείτε να μας βρίσκεται, για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση και επαφή μαζί μας. Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας ευχόμαστε, ευχάριστη παραμονή

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μπακρής και υιοί

ΜΕΝΟΥ